14.30

Volgende wedstrijd CSC B :08/06/24

CSC B   - Bazaar

14.30

Uitslagen laatste wedstrijden:       VET.HULST - CSC B    2 - 2                        Kreyel Sport - CSC A   1 - 2

01/06/2024

Vandaag werden opnieuw 2 mooie wedstrijden gespeeld ! Beide ploegen konden beschikken over 13 effectieven. Onze A-ploeg  had z'n handen meer dan vol met een sterk Kreyel Sport. Nadat het lange tijd 0-0 bleef konden ze toch 2x scoren. in de allerlaatste minuut scoorde de thuisploeg nog een verdiende eerredder.  De B-ploeg speelde een van haar betere wedstrijden van dit jaar.  Ze waren ook super gemotiveerd omdat onze A-ploeg aangaf dat de Veteranen van Hulst best een te sterke tegenstander zou zijn voor de B ploeg.  Na een 1-1 ruststand kwam de thuisploeg op voorsprong maar onze jongens knokte terug en kon 5 minuten voor affluiten gelijk maken. Ei zo na werd het nog een overwinning nadat in de laatste minuut een schot op de deklat uit elkaar spatte. Het gelijkspel was echter een terechte uitslag.

25/05/2024

Nadat eerder in de week beide tegenstanders van onze ploegen hadden afgezegd konden we toch nog 2 nieuwe tegenstanders regelen.  De B ploeg tegen Sportvrienden Hechtel en de A-ploeg tegen Veteranen Hulst.  Beide zeer sportieve  wedstrijden werden gewonnen . Ook volgende week hebben we voor beide ploegen een wedstrijd.

18/05/2024

Beide ploegen mochten vandaag nog eens aantreden op verplaatsing . Zowel de A als de B ploeg beschikten over 14 spelers. Onze A-ploeg ging  een wedstrijd spelen op het tornooi van FC Zonnekloppers. Tegenstander ODT Bascule uit Heusden was best een goede tegenstander. We konden een 2-0 achterstand ombuigen in een 2-4 overwinning. De B-ploeg daarentegen wist vrij gemakkelijk te winnen van onze buren KWB ( ruststand 1-4)

11/05/2024

Voor de derde week op rij gaf de tegenstander van onze B ploeg ff wegens spelersgebrek.  Onze A-ploeg werkte haar eerste vriendschappelijke wedstrijd af tegen de Vet. van Gerdingen.  Het werd een aangename partij voetbal met vele kansen aan beide kanten. Uiteindelijk werd gewonnen met 2-1